Accés a les correccions diferencials GPS/GNSS de la xarxa ERVA

S’han actualitzat les opcions de connexió de la solució de xarxa en temps real que oferix el servidor de correccions de la xarxa d’Estacions de Referència de València (xarxa ERVA). Esta actualització hi permetrà un accés molt més senzill amb els equips GPS/GNSS d’ús professional i es produïx arran dels acords del Consell Superior Geogràfic, a través dels seus grups de treball dels quals en forma part l’Institut Cartogràfic, pel que fa a les noves denominacions dels mountpoints, nodes o serveis en temps real que dóna la xarxa i són progressivament adoptats de manera homogènia en totes les xarxes. Les noves denominacions conviuran amb les anteriors fins al 31 de maig de 2018, per la qual cosa en recomanem l’adaptació i seleccionar-les en connectar-se a la xarxa a partir d’este mateix mes.

Com a norma general els formats d’emissió de correccions estàndard RTCM 3 acabaran amb el dígit 3 i els formats RTCM 2 terminaran ara amb el dígit 2. De moment este canvi correspon a la solució de xarxa, i està previst el canvi de nomenclatura de les correccions individuals de cada estació per al mes següent.

  • MOUNTPOINT VRSGPSGLO31. Ara s’anomenarà VRS3. Este mountpoint oferix correccions de xarxa GPS+GLONASS en format RTCM 3.
  • MOUNTPOINT VRSRTCM30 o RED3_0. Passa a denominar-se VRS3. Este mountpoint oferix correccions de xarxa GPS+GLONASS en format RTCM 3.
  • MOUNTPOINT VRSRTCM23. Passa a denominar-se VRS2. Este mountpoint oferix correccions de xarxa GPS+GLONASS en format RTCM 2.3.
  • MOUNTPOINT RED2_3. El nou nom és VRS2. Este mountpoint oferix correccions de xarxa GPS+GLONASS en format RTCM 2.3.
  • MOUNTPOINT: CMRplus_VRS. Este mountpoint oferix correccions de xarxa GPS+GLONASS en FORMAT CMR+.
  • MOUNTPOINT CERCANA_RTCM3_GPS_GLONASS. Ara passa a denominar-se PROXIMA3. Este mountpoint oferix correccions de l’estació més pròxima en format RTCM3.

Per tal de configurar els nous mountpoint, cal esborrar-ne el nom de l’anterior si el tenien emmagatzemat en el controlador i seleccionar-ne el nou del desplegable en entrar al servidor -CASTER. A continuació es mostra un exemple amb els nous mountpoint, nodes o serveis de correccions.

ejemplo1

A més de la selecció del mountpoint, ha d’assegurar-se que el format que estiga intentant descodificar en el seu equip, estiga correctament configurat en el seu controlador.

Per a qualsevol consulta relacionada amb la xarxa ERVA, el correu de contacte és ervaicv@gva.es.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s