Cartografia de referència en detall

Des del Visor de cartografia de la Generalitat s’ha posat a l’abast obtindre informació detallada sobre els elements de la sèrie cartogràfica 1:5000 de manera senzilla. Només cal activar les capes d’interés de la Base cartogràfica CV05 (en l‘arbre de capes del visor), seleccionar l’eina informació i punxar sobre l’element geogràfic que es vullga consultar. Se n’obtindrà el codi identificador, el grup o temàtica al qual pertany, el seu topònim (si cal) i l’enllaç al diccionari digital de tots els elements que tenen representació en la sèrie cartogràfica 1:5000.

En el diccionari digital d’elements de CV05, s’accedeix a la fitxa descriptiva de l’element introduint el seu codi identificador en la finestra de cerca que apareix en pressionar les tecles Ctrl+f.

En la fitxa es detalla el nom de l’element geogràfic, la seua definició, la geometria i els detalls de la manera de captura en la restitució i imatges aclaridores.

Exemple:

Punxem la informació d’un element constructiu lineal. La finestra emergent ens en dona el codi (CON41) i un enllaç.

fernando1

Obrim l’enllaç de la finestra d’informació i busquem (Ctrl+f) el codi en la finestra que se’ns obri, donant amb la descripció d’eixe codi.

fernando2.png

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s