Licitada la realització del vol fotogramètric i l’ortofoto del territori de València

El passat dia 15 de juny Xavier Navarro i Garcia, director de l’Institut Cartogràfic Valencià, i Julio Garbayo, representant de la UTE OMEGA-SPASA, signaren el contracte per a la realització del vol fotogramètric i la realització de l’ortofoto de la comunitat autònoma de València.

L’execució d’este treball consistix en la realització d’un vol fotogramètric digital sobre les comarques de Castelló i València. El vol sobre la província d’Alacant serà proporcionat per l’Institut Geogràfic Nacional.

Les imatges registrades pel sensor que va muntat en l’avió seran orientades per a poder obtindre el model digital del terreny i posteriorment l’ortofoto.

El model digital del terreny tindrà una resolució de 5 metres i serà obtingut per mitjà d’actualització dels models de dades LiDAR de que disposa actualment l’Institut Cartogràfic Valencià a través d’este vol fotogramètric de 2017.

L’ortofoto resultant tindrà una resolució de 25 cm de píxel i disposarà de quatre bandes espectrals (blau, verd, roig i infraroig). Amb estes bandes espectrals es podran visualitzar distintes combinacions de bandes per tal de poder ressaltar diferents elements del territori com per exemple la vegetació.

La superfície total del projecte serà de vora 2,5 milions d’hectàrees i constarà d’un total de 3086 fulls a escala 1:5.000.

El projecte acabarà a finals de l’any 2017 i amb això s’obtindrà un registre cartogràfic actualitzat i amb un alt nivell de detall i precisió que servirà per a multitud d’estudis sobre el territori del nostre país.

avion_01avion_vueloavion_y_equipoImagen_Infrarojojpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s