Visita a l’Institut Cartogràfic Valencià dels alumnes de l’IES Alto Palancia de Sogorb

Aquesta setmana hem rebut als alumnes del cicle formatiu de grau superior de paisatgisme i medi rural i del cicle formatiu de grau superior de gestió forestal i del medi rural de l’IES Alto Palancia de Sogorb. Donada la vinculació que les seues futures professions tenen amb la cartografia, van realitzar una visita a aquest Institut Cartogràfic per tal de conéixer de prop les àrees de treball del nostre organisme i les eines i productes que posa a la disposició dels ciutadans valencians de cara a poder integrar-les durant la seua formació i la seua futura vida professional.

En aquests cicles formatius s’estudien conceptes de topografia i es realitzen pràctiques relacionades tals com la interpretació de mapes, la utilització d’escales i la localització de punts per coordenades entre altres conceptes.

Els alumnes van rebre una xarrada adient al seu perfil en les instal·lacions de la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre i posteriorment van visitar aquest Institut on van ser obsequiats amb exemplars del mapa comarcal a escala 1:300.000. 

ies_segorbe_abril2017.png

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s