Lliurament dels guardons corresponents a la IX edició dels premis de cartografia i territori Pare Tosca

El passat dilluns 30 de gener a les 12.00 hores, es van lliurar els premis corresponents a la IX Edició dels premis de cartografia i territori Pare Tosca, atorgats per l’Institut Cartogràfic Valencià.

Aquests premis anuals estan dirigits a reconèixer i estimular la creació tècnica, l’enginy i l’esforç en la realització de treballs de fi de màster i treballs de fi de grau relacionats amb la geomàtica realitzats sota la tutorització de qualsevol de les universitats del nostre país.

La denominació d’aquests guardons fan homenatge a l’insigne matemàtic, arquitecte, filòsof, religiós i cartògraf valencià Tomàs Vicent Tosca i Mascó, el Pare Tosca, el capellà de les ratlletes, que va ser un dels primers il·lustrats valencians i la seua fama prové, tot i haver estat el creador de moltes obres de diferent caràcter, pel seu cèlebre plànol de la Ciutat de València de 1704.

Els guardonats han estat Vicent Alborch Ferris, en la modalitat de treball fi de grau pel treball titulat Modelització de dunes i Carles Martí Montolio, en la modalitat de treball fi de màster, pel treball titulat Aplicació geomàtica per a la direcció intel·ligent de campanyes electorals: Geomarketing electoral.

D’altra banda, per la qualitat dels treballs, se n’han fet tres mencions especials a:

  • Héctor Mulet García, en la modalitat de treball fi de grau, pel treball titulat: Estudi de perillositat d’incendi en la zona de Pego-Les Valls.

  • Juan Pedro Carbonell Rivera, en la modalitat de treball fi de màster, titulat Thermal Characterization of the Valencian Silo-Yard i

  • Enric Gimeno Vilanova, en la modalitat de treball fi de màster, titulat Posicionament en interior i en temps real de persones mitjançant visió estereoscòpica.

L’acte, que es va celebrar a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre de la Ciutat de València, va ser presidit pel secretari autonòmic de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori En Josep Vicent Boira i Maiques i pel director de l’Institut Cartogràfic Valencià, En Xavier Navarro i Garcia. Les paraules que tots dos van dirigir als assistents van mostrar el suport per part del govern del nostre país a les noves generacions de professionals que té, entre altres manifestacions, la concessió de premis com aquest.

El lliurament dels premis va concloure amb la invitació del director de l’Institut Cartogràfic Valencià a la pròxima convocatòria.PareToscIXedicio.png

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s